Kaj je Think Y Mastermind?

Think Y

Think Y so sestankovanja članov Zavoda Ypsilon in drugih zainteresiranih, ki so združeni v posamezne tematske skupine za poslovno in osebnostno rast.

Mastermind skupine posameznikom, ki jih povezuje zanimanje ali znanje določenega področja, nudijo medsebojno podporo, spodbudo, vihrenje možganov, generiranje novih idej in pogledov z različnih perspektiv.

Udeleženci si postavljajo izzive in z medsebojnim zaupanjem, zavezo, s pripravljenostjo sprejemanjem in dajanjem nasvetov ter idej, in z iskrenostjo, spoštovanjem ter empatijo skupaj dosegajo cilje na kariernem ali osebnem področju in tako kot aktivni državljani sodelujejo in vplivajo na okolje in prihodnost.

Skupine so posvečene tako storitvenim dejavnostim kot tistim, ki prodajate izdelke. Skupina VIZIJA SLOVENIJE pa je ta, ki je namenjena vsem tistim, ki želite naredite pozitivne spremembe v dandanašnji Sloveniji.

Vroči stol: Povej, kaj misliš!

Na sestankih želimo slišati čim več o aktualnih problemih, s katerimi se soočaš v podjetništvu ali življenju, le tako ti lahko drugi svetujejo, povedo svoje mnenje, predlagajo novo rešitev.

Ker verjamemo, da imaš ogromno idej, bomo v skupinah z veseljem prisluhnili tvojim izzivom pri delu ali predlogom za izboljšave. Na sestankih ne obsojamo, ampak viharimo možgane, iščemo nove poti in si dovolimo sanjati.

Zato na vseh rednih sestankih uvajamo vroči stol, ki vsakomur omogoča, da pove, kaj si misli, s čim se trenutno ukvarja. Ostali člani sestanka pa se nato posvetijo le tej osebi na vročem stolu. Največ lahko tako odnesemo če na sestanke prihajamo pripravljeni z vprašanji, s katerimi se soočamo.

Iščemo prodorne in zanimive mlade, ki imajo vizijo v podjetništvu ali imajo odlično oko za nepravilnosti ter šibka mesta v delovanju različnih družbenih sektorjev.

Torej, če želiš sodelovati pri reševanju težav, verjameš v skupno dobro in strastno zagovarjaš prave cilje, se pridruži skupini VIZIJA SLOVENIJE. Namen te skupine je spodbujanje aktivnega državljanstva udeležencev skozi debate o aktualnih problematikah slovenske družbe in poslovnega sveta, iskanje vzrokov, problemov, iskanje rešitev in objava poročila oz. odprtega pisma za javnost v katerem se objavi predlagane rešitve za premostitev izzivov sodobne družbe.

Dnevni red sestankov:

  • Pregledovanje preteklih zadanih ciljev
  • Vroči stol & vihrenje možganov za vsakega člana skupine
  • Zapisovanje novih ciljev do naslednjega srečanja

Česa ne bo na ThinkY Mastermind sestankih?

Na ThinkY Mastermind sestankih ne bomo poučevali. Vse leto stojijo pod žarometi Zavoda Ypsilon predavatelji in gostje iz vsega sveta, zato tokrat oder prepuščamo mladim, da spregovorijo o svojih pogledih na različne problematike. Bistvo ThinkY Mastermind skupin je vihranje možganov in medsebojna podpora na področjih, kjer želite uspeti.

ThinkY Mastermind skupine niso namenjene coachingu. Iščemo in spodbujamo sodelovanje članov, zato v skupinah ne bo vodij. V skupinah bodo štirje do osem rednih udeležencev, eden izmed njih bo druge povezal prek spleta in skrbel za nemoten pretok informacij. Vodja skupine je vsak, ki prevzame pobudo, komentira, prispeva teme in podpira druge.

ThinkY Mastermind ni namenjen mreženju. Mrežimo se lahko na vseh dogodkih Zavoda Ypsilon, bistvo ThinkY Masterminda pa je sestankovanje. Na srečanjih skupin lahko spoznaš prodorne mlade, ki imajo podobna zanimanja in voljo za aktivno delovanje. Če pa želiš razširiti svoj poslovni imenik, se nam lahko pridružiš na katerem od prihajajočih dogodkov.

2 koraka do uspeha

#1 Odloči se, katero področje sestankovanja te zanima: izobraževanje, sociala & svetovanje, računalništvo & IT, zdravstvo & farmacija, prodaja & proizvodnja, storitve, kultura & umetnost, gostinstvo & turizem, osebna rast, podjetništvo & startup, množično financiranje ali Vizija Slovenije, kjer bomo pisali odprto pismo državnim odločevalcem.

#2 Izpolni prijavnico na povezavi in jo pošlji v Zavod Ypsilon. Kmalu bo v stik s teboj stopila prijazna ekipa Ypsilona in te povabila na prvi ThinkY Mastermind sestanek, ki se bo odvijal v prostorih Zavoda Ypsilon.

Razpredelnica datumov posameznih skupin:

SKUPINA DAN SREČEVANJ KDAJ? KJE? POGOSTOST
STARTUP 1. pon. v mesecu 18.30 ABC Hub 1 krat na mesec
MARKETING Ob pon. na 14 dni 20.15 ABC Hub 2 krat na mesec
         
         
OSEBNA RAST 1. in 3. sredo v mesecu 17.30 ABC Hub 2 krat na mesec
STORITVE 1. in 3. sredo v mesecu 18.45 ABC Hub 2 krat na mesec
VIZIJA SLOVENIJE 1. in 3. sredo v mesecu 19.45 ABC Hub 2 krat na mesec

 

Veseli nas, da te lahko spodbujamo k napredovanju!

Think Y Mastermind

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.