Speak Up! No Limits! inspired by Lidl Slovenija

speakup banner 1024

 

Zavod Ypsilon bo v četrtek, 23. februarja 2017, ob 19. uri v SiTi Teatru priredil izjemen dogodek Speak Up! No Limits! inspired by Lidl Slovenija. V doživetje brezmejnega vas bodo zapeljali izvrstni govorniki, ki vas bodo navdihnili, da začnete premikati meje v svojih glavah.

Inspire yourself. Follow your passion. Make it happen.

Navdih, strast in aktivno delovanje so najpomembnejši elementi srečnega in izpolnjenega življenja. Z dogodkom želimo spodbuditi vse, da uresničite svoje sanje.

mazzini01 print mini

Zamajati meje in se podati izven okvirov ni preprosto dejanje. Na dogodek smo zato povabili odličnega Miho Mazzinija, katerega pisateljski uspehi so dokaz, da je mogoče pluti proti toku, se ravnati po navdihu srca in pri tem tudi uspeti. Miha Mazzini bo z nami delil svoj pogled na meje, ki jih imamo v glavah in kako vplivajo na kakovost naših življenj.

Spremljajte nas!

Na dogodku bo nastopilo 6 govornikov, ki bodo z nami delili svoje zgodbe. Spremljajte nas, saj jih bomo razkrivali postopoma.

Na Facebooku (@zavod.ypsilon), LinkedInu (Zavod Ypsilon) in spletni strani ypsilon.si bomo redno objavljali novosti o govornikih, gostih in presenečenjih, ki jih pripravljamo. Najdete nas tudi na Twitterju (@ZavodYpsilon) in Instagramu (@zavod_ypsilon). Pridružite se nam na enem od družabnih omrežij, da vam kaj ne uide!

Karte za vse zgodnje ptice, ki ne želite ničesar zamuditi, so že na voljo. Če menite, da bi morali bolj pogumno sprejemati izzive in končno stopiti ven iz cone udobja, storite prvi korak in čim prej rezervirajte svojo karto.

Se vidimo.

button rezerviraj karto

 


Partner dogodka je Lidl Slovenija.

Lidl Slovenija UBS barvni 512

 

Speak up! No Limits!

Vam je vsebina všeč? Delite jo
SAP

Partnerji Zavoda Ypsilon

Delovanje Zavoda Ypsilon je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

MIZŠ

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jo uporabljate. Več o piškotkih....

  Strinjam se z uporabo piškotkov.